Samenwerking met Salariszaken BV uit Leeuwarden

Samenwerking met Salariszaken BV uit Leeuwarden

Zoals je ongetwijfeld hebt vernomen is afgelopen jaar veel te doen omtrent de bescherming van persoonsgegevens en de wijze waarop deze bewaard en gecommuniceerd mogen worden. Dit heeft tot nadere wet- en regelgeving geleid waaraan betrokken partijen dienen te voldoen.

Afgelopen tijd zijn wij druk bezig geweest hierop in te spelen. Dit alles heeft geresulteerd in het besluit om de samenwerking aan te gaan met Salariszaken BV te Leeuwarden in combinatie met het online salarispakket Nmbrs®. Nmbrs® is een revolutie op het gebied van HR- en salarissoftware en biedt meer functionaliteiten dan een standaard salarisapplicatie. Hierdoor kunnen wij onze klanten bedienen met de beste software en adviezen. Wij bieden administratie- en accountantskantoren aan om met ons samen te werken. Dit is met name voor kantoren met 1-3 werknemers op de salarisadministratie ideaal. Je hebt een back-up bij ziekte/verlof en kunt vakinhoudelijke vragen aan ons stellen.

Administratie- en accountantskantoren profiteren daarnaast van onderstaande functionaliteiten;

Klantlogins
Via klantlogins geef je klanten, managers en medewerkers gemakkelijk toegang tot de meest actuele gegevens. Je kunt zelf gemakkelijk instellen welke gegevens ze precies mogen raadplegen.

Directe invoer van mutaties
Via het online systeem is het mogelijk om klanten rechtstreeks mutaties te laten invoeren. Je hoeft dus niet meer te werken met aparte importbestanden of aanlevering via de mail. Ook kunnen werknemers zelf declaraties indienen. Dit bespaart enorm veel tijd.

Digitaal dossier
Met het gebruik van deze applicatie wordt papieren dossiervorming overbodig. Je kunt documenten van werknemers (zoals arbeidsovereenkomsten, kopie ID of loonbelastingverklaringen) uploaden.

Functionering en beoordeling
Je kunt eenvoudig functionerings- en beoordelingsgesprekken vastleggen en daarnaast de (vervolg)actiepunten registreren en opvolgen. Je kunt signalen instellen zodat er nooit meer een gesprek vergeten wordt.

Koppelingen
Er zijn diverse integraties met pakketten voor bijvoorbeeld boekhouding, planning, support, recruitment en accountancy. Dit zorgt voor een enorme tijdsbesparing aangezien handmatig invoerwerk overbodig wordt.

Wat heeft Post Advies & Administratie te bieden?

  • Complete inrichting van Nmbrs®
  • Support en trainingen
  • Back-up tijdens vakanties en ziekte
  • Geheel uit handen nemen van uw salarisadministratie
  • Korting op de abonnementsprijzen van Nmbrs®

Meer informatie of sparren over de mogelijkheden? Neem gerust contact op via info@post-advies.nl